ΤΗΓΑΝΙ BALLARINI 69G22 | Τηγανι Επαγγελματικο 32εκ. | PROFESSIONALE GRANITIUM
Κάντε κλικ στην εικόνα
Η οθόνη του κινητού σας, tablet ή του υπολογιστή και ο εκτυπωτής σας δεν προσφέρουν πάντα την πιστή αναπαραγωγή των πραγματικών χρωματικών τόνων. Οι φωτογραφίες των συσκευών είναι απλώς ενδεικτικές και ενδέχεται η φυσική τους παρουσία να διαφέρει.
Τηγάνι βαθύ PROFESSIONALE σε διάμετρο 32εκ. με βάθος 7,1εκ.
- Εσωτερική αντικολλητική επένδυση GRANITIUM 5 στρωμάτων από θρύμματα γρανίτη
με τέλεια αντικολλητική ιδιότητα και αντοχή ακόμη και στη χρήση μεταλλικών
εξαρτημάτων μαγειρέματος (πιρούνια, σπάτουλες κτλ) - Η ιδιότητα που έχουν τα θρύμματα γρανίτη να διατηρούν τη θερμότητα δίνει τη
δυνατότητα να μαγειρεύετε σε μέση ένταση - Εξωτερική επιφάνεια αλουμίνιο
- Επιμήκης μεταλλική επαγγελματική χειρολαβή που δεν ζεσταίνεται
- Χρήση σε εστίες ΕΠΑΓΩΓΙΚΕΣ, αερίου, ηλεκτρικές και στο φούρνο
Γενικά χαρακτηριστικά | |
Εμπορικό σήμα | BALLARINI 1889 |
Οικογένεια προϊόντων | PROFESSIONALE |
Τύπος σκεύους | Τηγάνι βαθύ |
Χώρα κατασκευής | Ιταλία |
Διαστάσεις σκεύους | |
Βάθος | ~7,1 εκ. |
Διάμετρος βάσης | ~18,0 εκ. |
Διάμετρος χείλους | ~32,9 εκ. |
Μήκος σκεύους με χερούλι(α) | ~63,2 εκ. |
Εμφάνιση / Λειτουργικότητα | |
ThermoPoint | Όχι |
Χρήση και στον φούρνο | Ναι |
Χρήση σε επαγωγικές εστίες | ΝΑΙ |
Χρήση σε εστίες αερίου | Ναι |
Χρήση σε ηλεκτρικές εστίες | Ναι |
Χρήση σε κεραμικές εστίες | Ναι |
Καπάκι | Όχι - πρόσθετος εξοπλισμός |
Τεχνικά χαρακτηριστικά | |
Πάχος αλουμινίου | 4,0 χιλ. |
Υλικό αντικολλητικής επίστρωσης | θρύμματα γρανίτη, ειδικά επεξεργασμένα, ώστε να είναι απόλυτα κατάλληλα και ασφαλή για χρήση με τρόφιμα, σύμφωνα με διεθνείς αναγνωρισμένες εταιρείες ελέγχων όπως Neotron (Ιταλία), LGA(Γερμανία) και το Δανέζικο ινστιτούτο, οι οποίες πραγματοποιούν συχνούς ελέγχους σε όλα τα προϊόντα μας |
Υλικό κατασκευής σκεύους | Αλουμίνιο |
Υλικό κατασκευής χερουλι-ού/ών | Μεταλλικό |
Χρώμα εξωτερικής επιφάνειας | Ασημένιο |
Μπορείτε να την κατεβάσετε απο εδώ τις οδηγίες χρήσης και τους όρους εγγύησης για τα σκεύη.